Wooden Tactiles

25.25.2024 | Nyheter

Smart Tactiles AS er svært stolte av å introdusere

VERDENSNYHETEN

 

Wooden Tactiles ™

 

Smart Tactiles AS er stolte av å presentere en verdensnyhet innen taktile hjelpemidler. Designet, formet og produsert i trevirke. Trevirke er et naturlig og bærekraftig materiale som har mange fordeler for synshemmede og andre som trenger veiledning og varsling i ulike omgivelser.

 

Ideen til Wooden Tactiles ™ kom etter et oppdrag i Frogner barnehage, sommeren 2023. Barna går gjerne i sokkelesten når de oppholder seg innendørs. Vi trengte altså å utvikle et system som var skånsomt for små barneføtter, og som også tilfredsstiller kravene i henhold til NS11001. Da var veien også kort til å tenke helseinstitusjoner og deres behov. Der skal senger og vogner manøvreres rundt og fremkommelighet er svært viktig. Vi har utviklet våre produkter med runde kanter, slik at manøvrering forblir enkelt. Trevirke er et mykere materiale og derigjennom mer skånsomt og fleksibelt for omgivelsene. Det er verdt å merke seg at Wooden Tactiles ™ inntil videre er produsert for hånd.

 

Wooden Tactiles ™ er et materiale som har en varm og behagelig følelse, som skiller seg fra de vanlige plast- eller metallbaserte taktile hjelpemidlene. Wooden Tactiles ™ har også en unik, variert tekstur, som gjør det lettere å kjenne forskjell på ulike former og symboler. Tre er dessuten et levende og fornybart materiale, som bidrar til å redusere miljøbelastningen og som representerer vårt lille bidrag til en grønnere og ikke minst tryggere hverdag.

 

Smart Tactiles AS har utviklet en serie der kontrastfarge og behov er ivaretatt.

 

Taktile hjelpemidler i trevirke er ikke bare nyttige for synshemmede, men også for alle som ønsker å oppleve et mer estetisk og harmonisk arbeidsmiljø. Trevirke er et materiale som skaper en hyggelig og innbydende atmosfære, som kan øke trivselen og produktiviteten til de ansatte og kundene.

 

Smart Tactiles AS er en ledende leverandør av taktile hjelpemidler i Norge, og har lang erfaring og kompetanse innen feltet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for ulike behov og ønsker, og vi har et nært samarbeid med synshemmedes organisasjoner og fagpersoner. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet og god service, og vi har rimelige og konkurransedyktige priser. Les mer om våre produkter og tjenester her.

 

Hvis du vil lese mer om hva og hvilke prosjekter vi har arbeidet med, så vil du finne referanser om dette her.

 

Velkommen til den stadig økende Smart Signs- og Smart Tactiles-familien.

 

 

Hvis du vil vite mer om våre taktile hjelpemidler i trevirke, eller bestille en gratis prøve, kan du kontakte oss på telefon eller e-post, eller besøke vår nettside. Vi gleder oss til å høre fra deg, og til å hjelpe deg med å skape et tryggere, vakrere og mer bærekraftig arbeidsmiljø.