OM OSS

Ledende leverandør av taktile ledesystemer for Universell Utforming

Smart Tactiles AS

Vi er en ledende leverandør av taktile ledesystemer, og er spesialist på leveranser av  løsninger for bruk innendørs iht. norsk standard NS11001:2018 og TEK17. Våre indikatorer er laget av 100% resirkulerbare materialer.

Kontor og lager er sentralt plassert i Grenseveien 99 på Helsfyr i Oslo. Her kan du hente selv eller få tilsendt til hvor som helst i landet.
I nettbutikken er du velkommen til å handle alt du måtte trenge fra enkeltprodukter til totalløsninger til markedets gunstigste priser.

Hos oss vil du oppleve å jobbe med konstruktive og profesjonelle mennesker. Et samarbeid inkluderer alt fra faglige råd til full ivaretakelse av prosjektet ditt. Vi brenner for faget, er til å stole på og leverer etter avtale. Sammen med våre installasjonspartnere påtar vi oss oppdrag over hele landet.

Ring oss eller send en mail.

Farefelt med ST-13 fra Smart Tactiles på gulv

Totalløsninger kombinert med etterlysende ledesystemer

I enkelte taktile prosjekter skal det i tillegg monteres etterlysende ledesystemer for rømningsvei. Sammen med vårt søsterfirma Smart Signs kan vi tilby en rekke kombinasjonsløsninger for et mer estetisk resultat og økonomisk besparelse. Spør oss om nærmere informasjon eller oversendelse av vareprøver. 

 

Montør/Forhandler:

Hvis du ønsker å representere våre kvalitetsprodukter er du velkommen til å søke som Partner.

Trenger du opplæring i faget generelt og i montering av hele løsninger, jobber vi hånd i hånd for å sørge for at du får markedets beste priser, opplæring, oppfølging og råd om hvordan du setter opp konkurransedyktige tilbud.

En sertifisering fra oss kan gi deg flere oppdrag. 

Se mer informasjon under proffkunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få de siste nyhetene og de beste tilbudene direkte fra Smart Tactiles.

Takk for at du meldte deg på!