Kombinerte taktile og etterlysende gulvindikatorer

07.7.2021 | Kombinert etterlysende og taktilt, Taktile ledesystemer, Universell Utforming

Smart Tactiles og Smart Signs er søsterselskaper med samme administrasjon. Firmaene spesialiserer seg på etterlysende ledesystemer for rømningsvei og taktile ledesystemer for svaksynte og blinde iht. Universell Utforming.

Med vår lange erfaring og kunnskap om egenskapene ved etterlysende og taktile materialer, er vi stolte over å ha utviklet de første velfungerende kombinerte taktile/etterlysende produktene i et meget slitesterkt materiale og til en fornuftig pris.

Dette til glede for både arkitekter, entreprenører og byggherrer, fordi vi i prosjekter der begge systemer skal løpe parallelt, nå kan slå disse sammen til en løsning.

Kombinerte ledelinjer fra Smart Tactiles og Smart Signs

Resultatet blir både estetisk penere og mer elegant, i tillegg til at det er mye penger spart både i materialer og ikke minst i montasjekostnader, fordi jobben gjøres kun én gang, ikke to.

Særlig aktuelt er det å slå sammen taktile- og etterlysende ledesystemer i de områdene som omfattes av rømningsvei, hvor man kan kombinere ledesystemet for den taktile merkingen med den etterlysende lavtsittende ledelinjen. Også i trapper lar dette seg kombinere og som merking i oppmerksomhetsfelt og farefelt der de ytterste ribbene eller knottene vil være kombinerte taktilt og etterlysende.

Det samme gjelder for høytsittende etasjeskilt. Slik reglementet er i dag skal det være ett etasjeskilt som skal være etterlysende og ett som skal være taktilt. Dette betyr dobbelt opp med skilt. Vi har derfor slått disse sammen til ett skilt, som har taktile tall og bokstaver påetterlysende bunn.

SMART? Vi synes det, og vi håper at du vil synes det samme.

Vår oppgave er å være utvikler og distributør av ledesystemer. Vi ønsker å lede dette arbeidet ved å være kreative, nysgjerrige og kvalitetsbevisste i alt vi gjør. Vi er ikke selv montør, men er en dyktig uavhengig rådgiver på gjeldende reglementer med lang praktisk erfaring. Vi kan bistå på alle tekniske og praktiske spørsmål i tillegg til at vi hjelper våre samarbeidspartnere med anbud.

Se våre produkter HER.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!