Design og brukervennlighet i fokus der forskjellen ligger i detaljene

12.12.2020 | Taktile ledesystemer

I Smart Tactiles AS ønsker vi å gi blinde og svaksynte en enklere og tryggere måte å finne frem i hverdagen på. Vi har derfor utviklet lavtsittende taktile produkter med brukervennlighet i fokus, som føles myke og behagelige å tråkke på og med overflate som er dekket av et diskré mønster akkurat ru nok til at du verken sklir eller snubler i ledefeltene.

Det er viktig at de taktile indikatorene i form av knotter og ribber planlegges og monteres riktig, og at skilting med følbare tall og skrift plasseres så intuitivt som mulig på veggen, slik at man finner dem. Ved feil merking av ledeveien vil man ikke bare kunne villede brukerne, men vil i verste fall kunne føre til personskade. For å unngå dette bruker vi mye tid på opplæring og oppfølging av våre montører og samarbeidspartnere.

Hele brukeropplevelsen må være gjennomtenkt ned til minste detalj. Ikke minst for å skape harmoni ved å vektlegge «touch and feel» med elegant design, økt brukervennlighet og spennende valg av farger, samtidig som kravene til kontrast mot bakgrunnsfarger overholdes. For å skape dette har vi hatt et nært samarbeide med Jotun.

Hos oss treffer du et team av mennesker med høy grad av kunnskap, erfaring og sans for detaljer.